Fokus d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu koja pod istim imenom uspješno posluje još od 1989. godine. Na regionalnom tržištu prepoznati smo kao vodeća tvrtka čija je djelatnost zastupanje i distribucija renomiranih brandova u području uredskoga i školskog pribora, te promotivnih materijala.

S godinama rada prerasli smo u tvrtku koja danas zapošljava preko 170 djelatnika, te posluje na preko 10.000 m2 vlastitoga poslovnog prostora, uz ponudu asortimana od preko 15.000 artikala.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a prodajni centri nalaze se u Zagrebu, Splitu, Osijeku, i Rijeci. 2004. godine osnovali smo tvrtku Fokus Office d.o.o. sa sjedištem u Beogradu, čime smo poslovanje proširili na tržište Srbije.
Od 2017. godine u vlasništvu smo tvrtke Grafotisak d.o.o. (BiH), koja se u susjednoj regiji u području trgovine bavi istom djelatnosti. Time smo postali dio grupacije koja obuhvaća sljedeće tvrtke: Grafotisak, Fokus, Fokus Office te GPS Group.

Misija i vizija

Misija tvrtke Fokus je pružati sigurnost i pouzdanje pri kupnji kroz ponudu uredskoga, školskog i promotivnog materijala, a sve u svrhu zadovoljavanja potreba kupaca i poslovnih partnera, te njihovih interesa.

Vizija tvrtke Fokus je u dogledno vrijeme postati prvim izborom u međunarodnim okvirima ispunjavajući misiju tvrtke, s naglaskom na učvršćivanje postojeće uloge na tržištu i izgradnji respektabilnosti koja prelazi dosadašnje granice domaćeg tržišta.