STAEDTLER

Tvrtka STAEDTLER vjeruje u svijet prepun ideja – i prepun nevjerojatnih prilika koje samo čekaju da ih se iskoristi.Kreativnost ljude čini malo sretnijima. I opuštenijima. STAEDTLER svojim proizvodima nije samo suputnik ljudima svih dobnih skupina koji žele oživjeti vlastite kreativne ideje, već i cjeloživotni izvor inspiracije.
Širokim spektrom visokokvalitetnih, inovativnih kreativnih proizvoda njemačke proizvodnje STAEDTLER potiče razvoj pojedinačnih osobnosti – i to već više od 180 godina.Napredak kroz inovacije – Desetljeća revolucionarnih inovacija doveli su STAEDTLER do snažne pozicije koju danas zauzima na međunarodnom tržištu. Održivost i zaštita okoliša – Korporativna filozofija tvrtke STAEDTLER-a pridaje veliku važnost zaštiti okoliša, potrošača i zaposlenika tvrtke. Društvena odgovornost – S obzirom na veličinu i globalnu prirodu tvrtke,odgovornost za sadašnje i buduće generacije raste.

Ljudi stvaraju slike od pamtivijeka. Ovu aktivnost koriste kao način vježbanja svoje kreativnosti i puštaju svoje kreativne misli na slobodu, omogućujući im da se opuste tijekom bojanja i oduševe rezultatima. Bilo da su to olovke u boji za djecu ili odrasle, ili olovke u boji umjetnika: u širokoj paleti proizvoda tvrtke STAEDTLER pronaći ćete savršene olovke koje odgovaraju vašim individualnim potrebama i sklonostima

Marka Noris slavi 120. rođendan. Prvi put registriran 1901. godine, danas je Noris poznati klasik u asortimanu proizvoda tvrtke STAEDTLER koji privlači sve uzraste – bilo da se radi o olovci Noris s prepoznatljivim uzorkom žute i crne pruge, ili voštanoj bojici, šiljilu ili kompasu. Već od malih nogu djeca mogu uživati u asortimanu Noris koji potiče pravilno držanje i pomaže u prvim vježbama pisanja. Uzbuđeni smo što slavimo 120 godina raznolikosti cijelog svijeta.